Egy amatőr szakács próbálkozásai

Az 54-es szám konyhája

Az 54-es szám konyhája

Egy igazán tökös leves

Sütőtökkrémleves, ahogy én készítem

2019. január 31. - Kitchen54

Ilyenkor télen a sütőtöknek szezonja vagyon, mondják az okosak. Beszerez az ember egy szép nagy, érett sütőtököt, felvágja, beteszi a sütőbe, aztán eszegeti. Jót tesz az egészségnek, és még jó pár előnyét ismerjük. Magas az A-vitamin tartalma. 20-25 deka sütőtök a napi A-vitamin szükséglet dupláját…

Tovább

A legényfogó, a bárány és az eper találkozása.

Muti mit ettél az étteremben! - 1. rész

A hétvégén ígértem egy posztot azokról a képekről amik felkerültek az Instagram és Facebook oldalra. Elérkezett az idő, de egy új rovat indulását is jelenti ez poszt. Úgy gondoltam, hogy a blogot kiegészítem egy amatőr az étteremben rovattal, ahol nem tapasztalt…

Tovább

Egy igazi nyári leves - a kovászos uborka krémleves

15 perces kaják - 2.rész

Kicsit elegem van már a télből. Jó-jó, tudom, hogy még legalább egy hónap hideg vár ránk, de a kályha mellett ülve szembe jutnak a nyári főzések, akár szabadban, akár a négy fal között. Persze, nyáron a negyven fokos konyhában pedig majd a hűvösbe vágyunk, de hát gyarló az ember, ami van sosem jó…

Tovább
süti beállítások módosítása