Egy amatőr szakács próbálkozásai

Az 54-es szám konyhája

Az 54-es szám konyhája

Csirke nyolc után

Az ORBITális hiba

2019. január 24. - Kitchen54

Most a legnagyobb mellényúlásomat szeretném megosztani veletek. Akadt egy pár, de talán ez volt az, ami majdnem teljesen ehetetlen lett. Szeretek kísérletezgetni, általában be is jön a dolog, de most iszonyatosan mellényúltam. Szép nyári nap volt, talán egy hétvége. Ebédet kellett készíteni. A…

Tovább

Viva la Mexico, avagy a Mariachik bosszúja

Utazás az ízlelőbimbók körül - 2. rész

Előzmények! Akkor hát folytassuk a mexikói kalandozásunkat. A főételre egy egész posztot szánok, mivel, bár „csak” egy burrito, azért elég komoly melót igényel. És buktató is akadt benne bőven. A főétel: Mission District Burrito A következő fő összetevőkből áll: babos rizs, guacamole, pico de…

Tovább

Viva la Mexico, avagy Fűszerezzük meg az életünket!

Utazás az ízlelőbimbók körül - 1. rész

  Mindenki szeretne ebben a hideg télben valami kellemesebb helyre utazni, ahol meleg van, pálmafák, és a tenger hűs habjaiban bármikor meg tud mártózni. Nyilvánvalóan, nyáron ennek pont az ellenkezőjére vágyunk, a 40 fokos hőségből egy svédországi fenyőerdőbe, túrázni. A köztes tavaszi, illetve…

Tovább

Mexikói csirke

15 perces kaják 1. rész

A 15 perces kajákat azokból az ötletekből rakom fel, amelyek úgy születtek, hogy az Életem Értelme kijelenti, hogy éhes, de maximum 15 perc áll rendelkezésre, hogy valami ehető, és lehetőleg finom dolog készüljön, mielőtt vér folyna. Na jó, nem ennyire a durva a helyzet, de azért jobb félni, mint…

Tovább
süti beállítások módosítása