Egy amatőr szakács próbálkozásai

Az 54-es szám konyhája

Az 54-es szám konyhája

Tudom, mit ettél (volna) tavaly nyáron

Tárcsázzunk közösen!

2019. február 21. - Kitchen54

Az előző, mérsékelten beteg bejegyzés után visszatérek, egy picit normálisabb írásmódhoz. De nehogy azt higgyétek, hogy unalmas lesz... Történt vala, hogy tavaly nyáron egy baráti házaspár elutazott Skóciába whiskyt iszogat...izé, meglátogatni a történelmi nevezetességeket. A házat, és a Fővárosi…

Tovább

Mese a négy kicsi fürjről

Sáfrányos-gyömbéres fürjleves és provence-i sült fürj csicseriborsó salátával

Prológus: Nem tudom, hogy kell-e ez ide, de nagy baj nem lehet belőle. Gondolkoztam, hogy utóiratban írom meg, de úgy gondoltam jobb ha az elején tisztában vagytok vele mivel álltok szemben. Először is, nem magyarázkodásnak szánom. Tudom, az étel nem játék, és nem is játszom vele. De úgy gondolom,…

Tovább
süti beállítások módosítása